zwevende pergolas voor dummies

Locatie te middelpunt aangaande bossen en in een buurt aangaande dit Uddelermeer en dit vissersplaatsje Harderwijk. U kunt verder vast enigszins naar de ligging van de woning kijken via onderstaande link:

), de leefruimte-eetplaats kan zijn groot, een keuken kan zijn voorzien van alang wat jouw benodigd hebt, kortom een prima vakantiehuis buiten overbodige dure luxueus zodat jouw je er meteen thuis voelt, buiten kan zijn er ons omvangrijke achtertuin met kinderspeeltuigen, wij hadden ons leuk verblijf!!

In 2011 volledig gemoderniseerd vierkamer appartement (110 m2) betreffende berging (alsook betreffende garage te bestel) en een tweetal ruime balkons. Het balkon aan de achterzijde kan zijn gunstig gesitueerd op dit zonnige zuidwesten en kan zijn royaal uitgebouwd.

Met een mantelzorgwoning in de tuin kan u uw papa/oma/liefhebbende gemakkelijk in een gaten houden terwijl ze zeker op zichzelf wonen. Geef uw wensen via en we opweg helpen u dan ook met genoegen!

In de vrij gelegen tuin geniet u dan ook aangaande ons mooie privacy. Een appartement is gelegen in ons rustige en kindvriendelijke woonomgeving met speelveld. Dit winkelcentrum is op loopafstand gesitueerd.

Recentelijk compleet gemoderniseerd vrijstaand geschakeld woonhuis met een fraai aangelegde vrije achtertuin voorzien met ons natuurstenen zonneterras en kwalitatief houten tuinhuis.

Deze vakantiewoning is echt gelegen in het rustige dorpje Ondenval in ons doodlopende landelijke straat betreffende volledige nachtrust. Een woning kan zijn bruikbaar ingericht ons omvangrijke keuken met omvangrijke ijskast, ons ruime living en zithoek betreffende TV. WiFi kan zijn ook beschikbaar. Met de living paalt ons groot terras met zicht op een omvangrijke achtertuin met schommel en glijbaan voor een kids. In de namiddag schijnt zonlicht op dit terras.

Happy Days kan zijn ons gezellig dorpscafé, daar waar jong en oud welkom is. Ze bevinden zichzelf in dit hartje aangaande Vleuten, met een zijkant aangaande het pand met een Dirk over de Broek.

Het gebied van "De Vuursteenberg" wordt beschouwd indien één betreffende een originele locaties, welke al opkomen kan zijn in een vorige ijstijd. Het is een deels ouder bos met grove dennen, beukenlanen en meer info berkensingels.

Op een locatie betreffende een rijke geschiedenis, midden in het Balijepark staat boerderij de Balije. In een ambiance van ons antieke boerderij melden ze op ons hedendaagse manier invulling met een beleving van nuttigen en drinken.

Hier heeft u alle voorzieningen over het dorp in handbereik alsmede ruimte en privacy over ons riante tuin aangaande welhaast 800 m2.

Nu reserveren Neem een keus op die tijdperk Nog even overleggen? In het begin uw vlucht registreren? Neem ons 48-uurs optie! (24 uur zo dit verblijf binnen 6 weken plaatsvindt ofwel als dit ons vakantiehuis op een vakantiepark betreft).

In een zomertijd is er werk met een winkel, vooral in de serre ofwel kas dienen te wij aan het werk! Wieden, mineraalwater melden en op tijd ventileren. Bekijk in het begin wat tuintips op ons bankje in de schaduw!

Aantrekkelijk woonhuis en opwindende omgeving. In dit dorp is niks te verrichten, voor bejaarde kids kan zijn daar geen vertier. Voor rustzoekers ofwel personen betreffende kleine kids is het perfect. Sauna werden buitengewoon gewaardeerd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “zwevende pergolas voor dummies”

Leave a Reply

Gravatar